Vacatures regiobestuur

Een aantal bestuursleden gaat zich mogelijk kandideren voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Het regiobestuur moedigt hen met enthousiasme aan met deze stap. Binnen het bestuur is afgesproken dat mensen die zich willen kandideren bij de komende ALV uit het bestuur stappen. Het betekent daarmee dat het bestuur op zoek moet naar een aantal nieuwe bestuursleden. Daarnaast wordt het bestuur uitgebreid naar acht personen om de werkdruk beter te kunnen verdelen.

De volgende vacatures worden daarom opengesteld door het bestuur:

  • vicevoorzitter*
  • secretaris
  • bestuurslid
  • Opleidingen en Talentmanagement
  • bestuurslid Communicatie en Campagne
  • bestuurslid Gelderland
  • bestuurslid Overijssel

*In het belang van de continuïteit binnen het regiobestuur wordt Nick Derks (33) voorgedragen als kandidaat voor het vicevoorzitterschap. Nick Derks heeft zich afgelopen periode ingezet als bestuurslid Opleiding en Talentmanagement van VVD Regio Oost en is in het dagelijks leven wethouder van Wijchen. Eerder is Nick waarnemend Landelijk Voorzitter van de JOVD geweest en is actief geweest als Jongerenfunctionaris van toenmalig VVD Kamercentrale Gelderland. 

Kandidaatstelling

Ben je geïnteresseerd als (tegen)kandidaat voor een van bovenstaande functies, laat het ons dan uiterlijk 15 maart weten! Stuur een mail met motivatiebrief en curriculum vitae naar de regiosecretaris via secretaris@regiooost.vvd.nl. Het bestuur neemt dan contact met je op.

Ben je geïnteresseerd in een specifiek functieprofiel en wil je wat meer informatie? Kijk dan op https://regiooost.vvd.nl en op mijnVVD voor het volledige functieprofiel of bel met degene die nu de functie bekleedt

Het bestuur streeft ernaar de vacatures op korte termijn ingevuld te hebben en zal de benoeming van bestuursleden voorleggen tijdens de Algemene Ledenvergadering van 9 mei 2020.

Dus: ben je geïnteresseerd? Laat het ons weten!