Wel eens in een auto gezeten die op waterstof rijdt?

Kom kijken bij het event “Energiebronnen van de toekomst” naar de wereld van morgen zoals deze auto, een elektrische scooter, olifantsgras waarvan grasfalt gemaakt wordt en nog meer.

Er is meer dan zon en windenergie. Laat je informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van co2-reductie en energie.

Bij dit event vertellen drie experts een inspirerend verhaal over waterstof, kernenergie en grondstofinnovaties.
Marco Bijkerk, expert waterstof en innovatieve technologie, legt uit dat we “van gas los” gaan en hiervoor de huidige gasinfrastructuur fantastisch kunnen gebruiken voor waterstofinnovatie.
Gijs Zwartsenberg, voorzitter van Stichting Thorium MSR geeft voorlichting over Thorium kernenergie. Dit kan ons jarenlang voorzien van voldoende, betaalbare, veilige en schone energie.
Marcel van de Peppel vertelt over bioraffinage. Dankzij deze raffinage kunnen we biomassa omzetten in producten en energie.
Ellen Mulder uit Doesburg zit deze avond voor.

Netwerk VVD Liemers-Lingewaard organiseert dit zodat je in je eigen regio op een laagdrempelige manier geïnformeerd kunt worden over deze belangrijke onderwerpen. Iedereen die belangstelling heeft is welkom! Het is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

Event “Energiebronnen van de toekomst”
Donderdag 28 november a.s. in Zalencentrum Wieleman, Dorpstraat 11, 6931 BA Westervoort.
Inloop vanaf 19.30 uur met een kopje koffie en om 20.00 uur begint het programma.