Terugblik MasterClass Oost

Begin dit jaar vond voor de vierde keer de MasterClass Oost plaats. De zestien deelnemers van dit jaar werden uit meer dan twee keer zo veel aanmeldingen geselecteerd. Hierbij kijken wij als regio Oost natuurlijk naast regionale spreiding over Gelderland en Overijssel vooral of deze deelnemers aan de toegangseisen voldoen en of ze talenten zijn voor onze regio in de nabije toekomst. Van de voorgaande MasterClass deelnemers zijn er al velen op diverse politieke en bestuurlijke functies namens onze partij gekomen.

Inhoud en netwerken
In vier maanden volgden de deelnemers negen verschillende trainingen. Zoals liberalisme, presentatietechnieken, gemeentefinanciën, integriteit, simulatie gemeenteraad, liberale loopbanen, mediatraining en onderhandelen. Afsluitend was er een diner pensant met diverse kopstukken uit de regionale en nationale politiek.

Sterke groep
Ook deze keer ontstond er weer een sterke groep die elkaar ook buiten de trainingen wist te vinden en elkaar kon versterken. Hiermee versterken wij samen de regio Oost. Onze ervaring van de afgelopen jaren is namelijk dat binnen de verschillende MasterClass-jaren sterke verbindingen zijn ontstaan tussen de deelnemers uit Overijssel en Gelderland en dat wij daarmee ‘Ons Oost’ versterken op gemeentelijk, provinciaal en nationaal niveau.


Wil jij ook bij de nu al 64 Oostelijke MasterClassers horen?
En onderdeel worden van dit sterke leertraject en een stevig netwerk opbouwen in onze regio? Meld je dan voor 15 september aan! Lees meer