Summerclass 2019 geslaagd!

Op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli vond de Summerclass 2019 plaats. De Summerclass bood aan tien enthousiaste VVD’ers de officiële basistrainingen Liberalisme I, Debat I en Presenteren I. Dankzij het goede programma, de kundige trainers en de mooie ambiance van Kasteel Wijchen werd het een gelaagde Summerclass.

Eeuwige roem

Op zaterdagochtend startte de deelnemers met de training Liberalisme I van Cobi de Blécourt-Maas. Cobi nam de deelnemers mee langs de basisbeginselen van het liberalisme. Na een heerlijke lunch vervolgde Christaan Kwint met Presenteren I waar deelnemers werden uitgedaagd de meest inspirerende presentaties neer te zetten. Het sluitstuk van de Summerclass was de training Debat I van Nick Derks. Na een hevig slotdebat ging een van de deelnemers naar huis met eeuwige roem en een bijzondere VVD-prijs. 

 

Ook een Summer of Winterclass?
De Summerclass is georganiseerd in samenwerking met de lokale netwerken VVD Liemers-Lingewaard en VVD Rijk van Nijmegen onder regie van VVD Regio Oost. Vanwege dit succes regisseert VVD Regio Oost jaarlijks Summerclasses en Winterclasses. Mocht jouw lokale netwerk interesse hebben in het organiseren van een Summerclass of Winterclass neem dan contact op met Nick Derks door een mail te sturen naar talentenopleiding@regiooost.vvd.nl