Sjoerd Bakker

Sjoerd Bakker

Sinds 2017 actief VVD lid, woonachtig in de bossen van Bennekom, gemeente Ede aan de rand van de Veluwe, samen met mijn man Alexander. In het dagelijks leven ben ik ondernemer. Bij het bedrijf Ticketcounter ben ik algemeen directeur/co-owner en mag ik samen met mijn collega's een groot deel van de pret- en dierenparken in Nederland en Duitsland helpen met de verkoop en controle van toegangsbewijzen en abonnementen voor hun bezoekers. Daarnaast ben ik co-owner van PayByLink, een bedrijf dat wordt ingezet voor het versturen van een betaallink via e-mail of sms voor de elektronische betaling van facturen, belastingaanslagen, hotelreserveringen, etc.

Ik ben breed geïnteresseerd sta met beide benen in de maatschappij en aangezien ik al 15 jaar actief ben als ondernemer, neem ik ook een behoorlije dosis bestuurlijke ervaring mee in het regiobestuur.

 

Voor de VVD ben ik in Ede actief als raadslid waarbij ik mezelf als volksvertegenwoordiger mede verantwoordelijk voel voor een goede controle en uitvoering van het beleid van onze prachtige gemeente met ruim 120.000 inwoners. Daarbij is goede communicatie van essentieel belang! Ik vind het dan ook erg belangrijk om de verbinding te zoeken met bewoners en bedrijven in alle lagen om hen zo goed als mogelijk te representeren vanuit mijn portefeuilles verkeer & vervoer, recreatie & toerisme, duurzaamheid & milieu, klimaatadaptatie en luchtvaart.

 

We hebben een sterke regio. Als lid van het dagelijks bestuur van de Regio Oost kan je mij benaderen voor alles wat te maken heeft met communicatie en publiciteit. Wil je een regionetwerkbijeenkomst organiseren, heb je iets interessants te melden over activiteiten in de regio Oost via de website of via de nieuwsbrief? Of heb je een goed idee? Dan denk ik graag mee. Mail of bel mij dan gerust. Mijn doel is om met veel enthousiasme, kennis, ervaring en passie de regio sterker te maken en daarmee aan Den Haag te laten zien wat een geweldig en belangrijk deel van Nederland wij vertegenwoordigen, samen met jou!

 

Telefoonnummer

06 - 146 25 283