René van der Klei

René van der Klei

Mijn naam is René van der Klei. Getrouwd met Lizza, twee dochters en we wonen in Kampen. In mijn werkzame leven ben ik registeraccountant die energie krijgt van ondernemerschap en samenwerking. Na 16 jaar KPMG en 7 jaar Deloitte ben ik eind 2018 gestart bij Flynth. Naast het bedienen van mijn cliënten ben ik als commercieel MT-lid van Flynth Audit BV landelijk verantwoordelijk voor sales en groei. Ik beschik over een breed netwerk, wat het makkelijk maakt mensen en behoeften te verbinden.


De liberale kernwaarden van de VVD spreken mij bijzonder aan.  Ik zet mijn kennis en ervaring graag in voor de VVD, wat ik doe in diverse functies sinds 2010: fractielid in Kampen, diverse commissies waaronder kandidaatstellingscommissies, verschillende bestuursfuncties (in Kampen als penningmeester, bij de Kamercentrale Overijssel als secretaris en bij het Hanzenerwerk Regio Zwolle als penningmeester). Sinds mei 2021 ben ik enthousiast gestart bij Regio Oost. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor de financiën binnen de Regio Oost en voor fondsenwerving.


Als Regio Oost stimuleren we de verbinding tussen de landelijke VVD en de lokale netwerken. Met de kennis en expertise van een landelijke politieke partij en stevige lokale verankering lever ik graag mijn bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de VVD! 


Penningmeester@regiooost.vvd.nl 

06 - 10 999 103