Corrie-Christine van der Woude

Corrie Christine van der Woude

© Corrie Christine van der Woude

Contact
Woonplaats: Ede
Telefoonnummer:
06 22 30 14 05 

Woordvoerderschappen
Omgevingsvergunningen & Handhaving
Waterschappen (excl. vervoer over water)
IPO (Interprovinciaal Overleg)
Europese samenwerking (Brussel, Euregio, Internationale betrekkingen)
Bestuurlijke samenwerking
Kwaliteit openbaar bestuur (Interbestuurlijk toezicht en Sterk Bestuur)
Regiovertegenwoordiging
Food Valley

Introductie
Als enthousiast en gedreven liefhebber van het openbaar bestuur werk ik graag voor de Gelderse inwoners in Provinciale Staten. Zo wil ik bijdragen aan een fijn samen leven in deze mooie provincie. Als manager bij achtereenvolgens de gemeenten Ede en Nijmegen en nu Rotterdam doe ik dat al meer dan 25 jaar. Innovatief in doen en denken is daarbij mijn kenmerk.

Voor mij is belangrijk, dat ik begrijp wat er buiten ons Huis der Provincie leeft. Daarbij helpt mij goed dat ik voorzitter ben van de belangenvereniging in mijn wijk (ABEO) in Ede-Oost. Net als de vele bezoeken die ik aan u af zal blijven leggen in de provincie.

 
Waarom Statenlid voor de VVD?
Met mijn fractiegenoten werk ik met passie aan gave Gelderse streken en dan met name aan de FoodValley. Mijn portefeuille kwaliteit van het openbaar bestuur en daarmee het lidmaatschap van de Gelderland Academie, leent zich uitstekend om intensieve contacten te leggen met de gemeente- en waterschapshuizen, de Euregioraden en onze lobbyisten in Den Haag en Brussel. Daarbij staan onze relaties als partner en als toezichthouder in onze provincie voor mij centraal. 

Ook kunt u mij tweewekelijks bevlogen aan het werk zien als Carrousel-voorzitter in ons nieuwe vergadermodel. Alles om ons Gelderland nog gaver te maken!

Ik hoop ook u vaak te mogen ontmoeten.